Csilla és Márk esküvőjén én “csak” a Daniel Karczag International & Destination Wedding Photography másodfotósaként voltam jelen.

Mit is jelent a másodfotós? Teljes értékű fotográfusként vagy jelen az esküvőn, azaz ugyanazt fotózza, mint a másik kolléga, csak éppen más szemszögből, így a végeredmény érdekesebb lehet, hiszen két látásmóddal, két fotós képeit láthatod. Akkor is szükség lehet két fotósra egy esküvőn, amikor nagyon sok a vendég és igény van arra, hogy minden vendégről készüljön fotó.

Én szinte mindig egyedül dolgozom, így is készül elegendő kép és szerencsére még sosem maradtam le egyetlen fontos eseményről sem!

 Viszont nagyon érdekes volt egy másik, profi kolléga mellett dolgozni és látni azt, hogy ő hogyan viselkedik egy esküvőn, miről készít fotót, stb.stb. 

Csilla és Márk egyébként egy tüneményes, halál laza pár. Már a jegyespár fotózásuk is vicces volt és az esküvő is hasonló hangulatban telt. Csilláék nagyon kreatívak és imádják a zöldet, így az esküvői dekoráció egy részét ők készítették saját kézzel és természetesen a zöld dominánsan megjelent az eseményen.