Igen, a nagybetűs NŐ… Örök kérdés, hogy mitől nő a nő.

Ha teszünk egy kis kitekintést, akkor láthatjuk, hogy a nőideál folyamatosan változott és napjainkig változik. Míg a 15-17. században a kerekded, telt csípő, hosszú haj volt a nőideál (Rubensi szépség), úgy a 20. századra eljutottunk odáig, hogy a „tökéletes női alak” nem enged meg semennyi plusz kilót és ha szükséges, akkor szikével is alakítható a külső… A műszempillák, feltöltött ajkak, felvarrt hajak és mellek korát éljük.

Pedig, ha körül nézünk a világban, a nőideálok, az ikonok korántsem voltak tökéletesek, bőven eltértek a mai „tökéletestől”, mégis férfiak millióit csavarták az ujjuk köré.

Azért szerencsére még vannak nők, akik mernek igazi nők lenni, úgy ahogy vannak, felvállalva kisebb-nagyobb hiányosságaikat és kiaknázva a női lét szépségeit.

Mondják, hogy a szépség belülről fakad, amellyel mélységesen együtt tudok érteni. Olykor persze nehéz, de tökéletesnek lenni még nehezebb.

És ha úgy érzitek, hogy ezt a csodálatos dolgot, hogy nőnek születtetek, szeretnétek egy fotósorozattal megörökíteni és megünnepelni, akkor keressetek bátran! Ígérem, hogy jó hangulatban, sok nevetéssel fűszerezve olyan képeket készítek Rólatok, amely megerősít Benneteket abban, hogy mennyire csodálatosak vagytok. Úgy ahogy vagytok! 😉

Ha van párotok, akkor garantáltan felpezsdíti a fotók nézegetése a kapcsolatotokat, ha pedig nincs, akkor talán közelebb kerültök ahhoz, hogy önbizalommal telve, megerősödve megtaláljátok és elcsábítsátok a nagy őt!

Szóval hajrá hölgyek! Merjétek szeretni és megmutatni magatokat és ünnepelni saját nőiségeteket!