Szeretek stúdióban fényképezni, olyankor nincs meglepetés, tudom, hogy milyen a helyszín és milyenek a fények. Azonban sokszor családi fotózás során egyszerűbb otthoni környezetben fotózni, hiszen egy kisgyermek egyébként sem tűri sokáig a fotózást és ha még hozzájön az új környezet, plusz az öltözés és utazás, sokszor sokkal hamarabb szakad a cérna náluk.

Ezért is esett a választásunk arra, hogy otthoni környezetben fotózzunk. Szerencsére a környezet és az időjárás is szép volt, így sem a fényekkel, sem a helyszínnel nem voltak problémáim.

Az otthoni fotózás nagy előnye, hogy ott vannak a játékok, a megszokott környezet, így könnyű oldódni a kamera előtt (mindenkinek) és ha kis nyűgösködés lenne, gyorsabban is fel lehet vidítani a kis fotóalanyokat. Na meg fel lehet mászni a pultra egy kis kekszet csenni és lehet apával “kávézni” is.

Hálás vagyok ezért a fotózásért, mert már egy éves korában is fotóztam ezt a kisfiúcskát és mindig boldogsággal tölt el, ha az ügyfeleim visszatérnek egy újabb fotózásra, hiszen akkor biztos lehetek abban, hogy jó munkát végeztem.