Anitát és Dénest ismerem már egy ideje. Egy kedves barátnőm hozott össze minket. Először a kislányuk keresztelőjét, majd 1 éves szülinapját fotóztam.  Ezek után jött a felkérés, hogy júliusi esküvőjükön szeretnék, ha én készíteném el a fényképeket.

Az esküvő helyszínéül egy barátságos panziót választottak Mecseknádasdon, így az étel-ital, szállás és dekorációs kérdéskör meg is oldódott.

Mivel egyre nőtt a meghívott vendégek száma, így ceremóniamesterre is szükség volt, végülis szintén egy hölgyre esett a választásuk.

Az nem volt kérdés, hogy az esküvői ruha hol fog készülni, hiszen a fent említett barátnőm esküvői ruhák varrásával foglalkozik, így a ruhát ő készítette nászajándékként Anitának.

Hogy nyugodtan és időkorlát nélkül tudjunk fotózni, a kreatív képek elkészítését előző napra időzítettük, szintén Mecseknádasdon. Anitáék jól ismerik a környéket, így ők pontosan tudták, hogy hova szeretnének menni.

Az esküvő napján esőre és nagyon borult időre ébredtünk. Én eléggé kétségbe voltam esve, ugyanis a szertartás szabadtérre volt tervezve, rossz idő esetén pedig a közeli polgármesteri hivatalba kellett volna átmenni, amely minden szempontból kedvezőtlenebb feltételeket jelentett volna, mint egy csodálatosan feldíszített szabadtéri szertartás.

Elkezdődött a készülődés és az idő is egyre szebb lett és mire mindenki elkészült, a nap is hétágra sütött. Régen örültem már ennyire napsütésnek!

Igazából semmi nem alakulhatott volna jobban ezen a napon.

 

 

Helyszín és dekoráció: Brauer Panzió

Ruha: JoosEra Bridal

Ceremóniamester(nő): Szűcs Kata