Május első hétvégéjén, pontosabban péntekjén, giga melegben, ballagásokkal tarkított napon volt Anna és Balázs esküvője.

Vártam már ezt az esküvőt, mert mindkettőjüket nagyon megkedveltem az áprilisi jegyesfotózás alkalmával. Balázs ugyan annyira nem élvezte a jegyesfotózást (nem kifejezetten szereti a kamerát, ami nagy kár, mert a kamera szereti őt), de mégis – vagy éppen ezért – rengeteget nevettünk és a végére igazán szép anyag sikeredett.

Délelőtt kezdtünk a készülődéssel, majd kreatív fotózás (sajnos a napszak nem volt a legideálisabb, de mivel külföldön élnek és a ruha kölcsönzött volt, nem tudtuk másik napra időzíteni a fotózást), polgári és templomi szertartás, majd buli kifulladásig.

Az esküvő napján volt vagy 30 fok, amelyre senki sem számított, izzadtunk rendesen, péntek lévén jó nagy forgalom a városban, a főtéren (polgári szertartás helyszínén) éppen Óbudai napok voltak, így mondhatni, hogy volt néhány nehezítő körülmény. Amikor délután megérkeztünk a vacsora helyszínére, igazán jól esett a Dunai levegő és egy picit megpihenni az esti buli előtt.

Fotósként persze sok idő nincs a pihengetésre, általában az egész napos rohangálás és vízhiány után a vacsora alatt van lehetőség picit leülni, enni, inni és energiát gyűjteni az est további részére, megismerkedni, beszélgetni, a nap tapasztalatait megosztani az esküvőn dolgozó minden szolgáltatóval, úgy mint zenekar/dj, ceremóniamester/vőfély, videós/cinematográfus, stb…

Minden esküvő a pár egyéniségétől, kisugárzásától lesz egyedi és különleges. Nekem nincs más dolgom, mint ezt az egyediséget megörökíteni és a képeken át az esküvői hangulatot, pillanatokat újra és újra megeleveníteni.

A képek átadása után pedig a lehető legnagyobb öröm, amikor megérkezik a pártól a pozitív visszajelzés: “Gyöngyivel (Photography by Perle) egy esküvői kiállításon találkoztunk, és nagyon megtetszettek a munkái. Nem csalódtunk: személyében egy nagyon kedves, figyelmes hölgyet és remek fotóst ismerhettünk meg. Minden esküvőre készülő párnak csak ajánlani tudjuk! Nagyon elégedettek vagyunk. 🙂 Gyöngyi, ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat! Szuper vagy! 🙂 “Anna és Balázs