Úgy alakult, hogy az esküvőn és egész nyáron sem sikerült a kreatív fotózást megejtenünk (az esküvő 2017. augusztusában volt). Aztán idén januárban közösen úgy döntöttünk, hogy most vagy soha. 🙂

Mivel Bettynek egy gyönyörű, csipkés, ám teljesen nyitott hátú esküvői ruhája volt, így szóba sem jöhetett szabadtéri helyszín. A jegyes fotózásuk egyébként is zöld, hegyes, fás környezetben volt, így nem bántuk, hogy beltéren leszünk.

A helyszínt tekintve sok lehetőség szóba került, de végül a fővárosi Szabó Ervin könyvtár mellett döntöttünk. Mivel csak nyitvatartási időn túl lehet fotózni, mi a kora reggeli időpontot választottuk, hogy természetes fényekkel tudjunk dolgozni.

Amikor beléptünk az épületbe, azonnal tudtam, hogy jó döntés volt. Gyönyörűen berendezett olvasó termek, valódi pompa fogadott bennünket.

A palota a neobarokk palotaépítészet remeke. Tánctermeiben akár ötszázan is elfértek, tágassága, gazdagsága kivételes volt. Később a nagy táncteremből lett az olvasóterem, az ebédlőből a folyóiratterem, a kis táncteremből pedig a katalógusterem, az ezüst szalonból a referenciaterem. (forrás: fszek.hu)

Fantasztikus élmény volt olyan helyszínen fotózni, ahol annak idején még az uralkodó is megfordult. Most pedig néhány óra erejéig, csak mi foglalhattuk el ezeket a fantasztikus tereket.

A reggeli fények csodásan bevilágították többnyire sötét falburkolatú termeket.

Bettyvel és Norbival egyébként is könnyű dolgom van, mert a köztük levő szeretet árad minden mozdulatukból, ahogy egymásra néznek, ahogy megérintik egymást…

Én nagyon szerettem ezt a fotózást, meg az egész folyamatot, a jegyesfotózástól egészen a mostani kreatív fotózásig.

Szívesen nézegetem a képeket és remélem, hogy lesz alkalmam még őket fotózni! 🙂