A januári esküvőt nem számítva, az esküvői szezont Judit és János esküvőjével indítottam. Igazából ennél jobb kezdést nem is tudtam elképzelni. Fantasztikus embereket ismertem meg és szuper szolgáltatókkal dolgozhattam együtt.

Judittal már korábban találkoztam, amikor a Magyar Virtuózok Kamarazenekar egyik koncertjét fotóztam. Gyakorlatilag az utolsó pillanatokban kért fel az esküvőjének a fotózására, melyre természetesen nagy örömmel mondtam igent.

A napot a készülődés pillanatainak a megörökítésével kezdtük, majd onnan indultunk a templomi szertartás helyszínére, amely a Mátyás-templomban volt. A szertartás alatt a különleges hangulatot a Magyar Virtuózok Produkció biztosította.

Mivel fent voltunk a Várban, egyértelmű volt, hogy a kreatív fotózást is ott szeretnék. Aznap csak néhány fotó elkészítésére volt idő, egy másik napra időzítettük a kreatív képek elkészítését. Sajnos nagy bánatomra a hajnali fotózás nem jött össze (nem szeretek korán kelni, de a szép fények és az üres Vár miatt nagyon szerettem volna…), így elég sok problémám volt a bámészkodó és fotózkodó turistákkal, de végül sikerült olyan képeket készíteni, ahol nincsenek emberek :).

Az esküvő napján a templomi szertartás után a Duna Yacht Event rendezvényhajón tartottuk a polgári szertartást, amely szintén nagyon szép és megható volt.

A buli fergeteges hangulatáért ezúton is köszönet Gönczi Gábornak és a Smile zenekarnak!

Menyasszonyi és menyecske ruha: Zigi Brand – Zsigmond Oláh
Öltöny: DIGEL Store Budapest 
Meghívó, grafika: Annamária Csepán
Vőfély: Viktor Rapai
Haj: David Gellerthegyi
Smink: Emese Ujfalusi
Dekoráció & csokor: Szirom Műhely – Réka Szloboda
Torta & sütemény: Cupcake – Adam Solyom
Dekoráció & ajándékok: Szakács Fanni 
Helyszínek: Mátyás-templom, Duna Yacht Event
Catering: Corvina Party Service
Templomi zene, ének: Magyar Virtuózok Produkció – Dulai Krisztina, Gabriella Fábry
Lagzi zene: Gönczi Gábor és SMILE és BIGA MUSIC, Bunyós Pityu Hivatalos