2021-ben úgy döntöttem, hogy nagyobb hangsúlyt fektetek a kutyás fotózásokra, azon belül is kiemelten a kutya-gazdi kapcsolat megmutatására.

Nyilván, ehhez az is kellett, hogy én is gazdivá váljak… Mondhatni elég tipikus eset. Egy fotós, akiből gazdi lesz, egyenesen arányos a kutyafotózással. Legalábbis szerintem. 2020-ban egy űbercuki mentett foxinak a gazdája lettem. Kemény az élet vele és még nem vagyunk az út végén, de elég okos, gyorsan tanul, viszont makacs, konok és pontosan tudja, hogy én mennyire puhány vagyok… 🙂

Egy kutya mellett mindegy, hogy mid van.  Neki nem kell semmi, csak a figyelmed, a szereteted és a kajád. “Cserébe” önzetlenül melletted van és annyi szeretetet ad, amennyit csak tud.  Szeretetet és feltétel nélkül bizalmat. Megvigasztal, ha szomorú vagy és Veled ugrándozik, ha boldog vagy. Sétál Veled kilométereket, de ha úgy esik jól, akkor lustálkodik melletted. Lényeg, hogy a közeledben legyen.

Igaz, hű társad, aki nem kér számon, nem haragszik, nem követelőzik, nem játszmázik. VAN. A jelenben. És Te vagy a legfontosabb számára. Akit egy kis hasvakarással, finom falatokkal végtelenül boldoggá tudsz tenni.  Aki sajnos viszonylag rövid időre lesz a társad, viszont szívedben örökre ott marad. De ha van kutyusotok, ezt Ti pontosan tudjátok!

Egyetértek Dimitri Verhulst-tal, hogy “Az ember jobbik énjét gyakran a kutyák hozzák felszínre.”, én pedig ezt szeretném megörökíteni.

Segítek, hogy örök emlékként csodálatos képek készüljenek Rólatok,amelyeken azt a különleges kapcsolatot örökítem meg, amely köztetek van.

Profi fotókat készítek, amelyek a falra, albumba vagy ajándékba készülhetnek. Nagy felbontásban, jó minőségben, szép utómunkával.

Kutyafotózással kapcsolatban kereshetsz itt is, de aktualitásokat, napi story-kat az Insta oldalamon találsz: https://www.instagram.com/fotos_kutyakalandok/