Társkereső csomag

TÁRSKERESÉS KÖNNYEDÉN

Ez most egy kicsit személyesebb bejegyzés, ugyanis úgy érzem, hogy ebben a témában nem lehet a „tutit” eladni. Nem érzem, hogy habos-babos csomagolást kellene tálalni és hangzatos címszavakkal értékesíteni a szolgáltatást, amely megváltoztatja az életedet…

Miért is? Hát mert a társkeresés és azon belül az online társkeresés – annak ellenére, hogy elég népszerű -, mégis kicsit ciki. Én sem szoktam csak úgy arról beszélni, hogy aktuálisan a társkeresők táborát növelem. Pedig, ha körbe nézünk, nagyon sok remek nőt és férfit látunk egyedül, akik nem találják egymást, nem találják a párjukat.

Nekem a párkeresés nyűg volt. Teljesen tanácstalanul, vakon próbálkoztam és jó pár csalódás után a „nem tudom, hogy mi a baj velem, de elegem van az egészből” felkiáltással töröltem magam mindenhonnan. Annyi kérdésem volt… Milyen legyen a bemutatkozásom? Mit írjak magamról? Milyen képet tegyek ki magamról? Mennyit mutassak magamból? Mit vegyek fel a randira?…. Bevallom, utáltam a társkeresést és utáltam randizni is, mert a randit megelőző stressz elvette az egésztől a kedvem.

Aztán találkoztam Anikóval, aki ellátott megannyi jó tanáccsal. Számtalan „aha” élményem volt és segítségével megírt bemutatkozó szövegem aratott a társkeresőn. A fotóimat is megváltoztattam (oké, nekem kicsit könnyebb, hiszen bármikor tudok magamról profi képet csináltatni, valamelyik barátnőmmel). Aztán átgondoltam és rájöttem, hogy Gabi összerakhat nekem, a saját ruhatáramból néhány randi-szettet, így nem kell a randi előtt őrjöngve felhívnom, hogy „de nem tudom, hogy mit vegyek fel és különben is mindenben bénán nézek ki!!!!”.

És bár a társamat még nem találtam meg, de elhihetitek, nem azért, mert nem működik a dolog, de ez egy másik történet….

Ezek után jött az ötlet, hogy ebben tudnánk segíteni más társkereső hölgynek is, hogy az energiák ne a felesleges dolgokra menjenek el. Hogy a fontos dolgokra tudj koncentrálni, adunk néhány sorvezetőt, amelyekkel fel tudod hívni magadra a férfi figyelmét, ki tudsz emelkedni a társkeresők közül és magabiztosan tudsz randevúra menni. A többi már csak rajtad múlik!

Mit adunk?    

Társkereső profil író workshop

Alkatelemzés és randi-szett összeállító workshop

Profi, társkereső profilhoz igazított fotózás

tarskereso

Mi is az a társkereső profil író workshop?

A workshopon a segítségünkkel egy olyan társkereső profilt írsz magadnak, ami ellenállhatatlan lesz a férfiak számára és folyamatosan szállítja az udvarlókat anélkül, hogy a húspiacon éreznéd magad.

A workshopon lépésről lépésre megmutatjuk hogyan írd meg a profilodat úgy, hogy kitűnj a többi nő közül és a férfiak kíváncsiak legyen rád és megmaradj a fejükben.

Sokan azt hiszik, elég ha csak feltöltenek a társkeresőre egy fotót és válaszolnak a feltett kérdésekre.
De valójában a profilod a személyes márkád, ami úgy kell, hogy bemutasson téged, hogy az vonzó legyen a férfiak számára, anélkül, hogy valótlant állítanál. Nem kell tökéletesnek lenned, hisz az sokszor kételyre ad okot, de a tökéletlenségünket sem mindegy hogyan tálaljuk. A megfelelő módon csomagolva akár ez lesz az, amit cukinak fog találni egy férfi.

Írj velünk egy FérfiMágnes Randiprofilt és nem kell többé aggódnod sem az érdeklődő levelek, sem pedig amiatt, hogy hogyan mutasd meg magad egy első randin.

A workshopról egy kész FérfiMágnes Randiprofillal fogsz hazamenni.

https://www.facebook.com/lifedesignaniko/

https://www.facebook.com/groups/ferfimagnescsajoknak/

Tarskereso

Alkatelemzés és randi-szett workshop

Szeretnéd te is megtudni, hogy az alkatodat hogyan lehet legjobban formálni az öltözékeddel?

Kíváncsi vagy arra, külső szemmel mit érdemes hangsúlyoznod magadon a vonzerődre koncentrálva?

Az alkatelemzés során mindenkit beavatunk azokba a részletekbe, amelyekkel formálni, kiemelni lehet a női test szépségét a mindennapok során. Tippeket mutatunk a változatos öltözködésre alkatok, karakterek szerint és átbeszéljük, milyen is legyen az a bizonyos randiszett.

Az első benyomást pár másodpercen belül megteszed és ezen sokat ronthat egy rosszul megválasztott öltözék. Azonban rengeteget jelenthet, ha önazonos, veled harmonizáló, számodra komfortos, ízléses szettben jelensz meg. Ismerd meg az alapokat, hogy önmagadat tudd adni a megjelenéseddel is!

https://www.facebook.com/bgstilus/

Tarskereso

És ezek után jövök én, a fotókkal

Gondolom Te is ki vagy attól, ha fürdőszobai, szelfis, napszemüveges,rossz minőségű, túl sokat vagy túl keveset mutató képeket látsz? Vagy amikor nem tudod eldönteni, hogy a fotó valós vagy magazinból lopott? Sok férfitől hallom, hogy a nők nem úgy néznek ki a képen, mint a valóságban és ez csalódást jelent számukra.

Rólad olyan képet fogok készíteni, amely előnyös oldaladat mutatja, de nem túloz, azaz nem fog meglepődni a választott úriember, ha meglát a valóságban.

Sok trükk van, hogy milyen a jó kép, amelyet társkeresőre tehetünk fel. Fotód ezen praktikák alapján készül el.

1 órás fotózás során, több átöltözési lehetőséggel 20 db retusált képet kapsz, melyeket a későbbiek során váltogathatsz a társkeresés során.

https://www.facebook.com/HalmaiGyongyi

Belevágnál?

Egy kérdés van hátra, mennyibe kerül a módszer, amely automatizálja az utad a pártalálás során?

Részvételi díj: 67.000 Ft

Az ár tartalmaz:

Társkereső profil író workshop – 6 órában

Alkatelemzés és randi-szett összeállító workshop – 3 órában

Profi, társkereső profilhoz igazított fotózás – 1 órában (külön napon)

 

Időpont: 2020. április 4., 09 – 18.00

Workshop helyszín: MeTime Showroom, Budapest, Karinthy Frigyes út 14. fsz. 3., 3-as kapucsengő

Fotózás helyszíne: budapesti fotóstúdió

A létszám korlátozott: 3 fő

A regisztráció a részvételi díj 30%-ának befizetésével valósul meg, melyhez részleteket a jelentkezőknek válaszlevélben küldök.

Érdeklődni: hello@halmaigyongyifoto.hu

Várjuk jelentkezéseteket: Anikó, Gabi és Gyöngyi