Egy szeretnivaló pár, szeretnivaló esküvője.

Ebben az évben azt hiszem Titivel egyeztettem a legtöbbet. Sajnos az esküvőjük eredeti időpontja arra az időpontra esett, amikor még nem lehetett megtartani.

Nagyon sokat beszéltünk és próbáltam segíteni, már amennyire ebben a helyzetben én, fotósként tudtam. Végül úgy döntöttek, hogy egy későbbi időpontban, kisebb létszámmal és más helyszínen, de megtartják az esküvőt. Így lett egy valódi nagy esküvőből, szűk körű, meghitt, szeretettel teli kerti esküvő. 

Ebben az évben a második esküvőm volt, de az első olyan, ahol a páron kívül másokkal is találkoztam. Bár nem voltunk sokan, mégis a néhány hónapos karantén és nem dolgozás után elszoktam a sok embertől, de gyorsan alkalmazkodtam a helyzethez és örömmel láttam, hogy a vendégek nagy része is így tesz, nem a vírus van a középpontban, hanem az esküvő, az ünneplés és az öröm.

Én a magam részéről nagyon szeretem ezt az esküvőt, mert két kedves fiatal döntött úgy, hogy összekötik az életüket, még akkor is, ha a körülmények nem ideálisak. Sajnos az esővel is volt kis problémánk, de igazából az egész napot az elfogadás és boldogság vette körül.