Amikor az Art Mona Design tulajdonosa megkeresett, hogy szeretné, ha én készíteném el a 2020-as hajékszer kollekciójának a képeit, akkor vegyes érzéseim voltak. Egyrészt nagyon örültem a felkérésnek, másrészt elkezdtem izgulni, mert tudtam, hogy ezeknek a fényképeknek tökéletesnek kell lenniük! Monával korábban már dolgoztunk együtt, tudta, hogy milyen a stílusom és milyen fényképeket készítek.

Korábban egyeztettünk Monával, hogy mik az elképzelései a képekkel, hangulattal kapcsolatban, amelyek teljes mértékben egyeztek az én elképzeléseimmel is.

A fotózás egy botanikus kertben történt, már ősszel, így nagyon nagy szerencsénk volt az időjárással, ugyanis előtte és utána is esett, de a fotózás napján csodaszép napos időnk volt.

Az Antik álmok névre keresztelt kollekció meseszép darabjaival kezdtük a fotózást, most ezeket a képeket láthatjátok. Sajnos majd csak tavasszal lép a nagyközönség elé az Oázis kincse nevű kollekció, melyet a botanikus kert kaktusz házában fotóztunk.

Be kell valljam, büszke vagyok ezekre a képekre, ugyanis mindent sikerült megvalósítanom és teljesen szabad kezet kaptam a fotózásban. A modellek, ruhák, na és a fejékszerek fantasztikusak voltak. Úgy érzem minden tökéletesen összeállt, hogy ilyen anyag születhessen és a csapat minden egyes tagja a maximumot nyújtotta.

Hajékszerek: Art Mona Design

Modellek: Lili Nagy, Póth Dorina

Ruhák: Korália Menyasszonyi Ruhaszalon

Frizura: Elite Wedding Hair

Smink: Babusmink

Virág: Brandt Virág