Vannak olyan esküvők, amelyeket jobban várok az átlagosnál. És vannak olyan esküvők, amelyek minden várakozásomat felülmúlják. Ilyen volt Csilla és Áron esküvője is.

A kreatív fotózás egy régóta áhított helyszínen volt, a budapesti Füvészkertben. Azzal persze nem számoltunk, hogy ha kint 30 fok van, akkor az üvegházban 50 és párával… Ezt leszámítva minden zökkenőmentesen történt. Csilláék és én is nagyon élveztük az egészet. 

A fotózást a készülődéssel kezdtük, egy zuglói villalakásban. Innen indultunk a kreatív fotózás helyszínére, majd a Kert Bisztróba, ahol a ceremónia és a vacsora, buli volt.

Na de miért is volt olyan jó ez az esküvő? Legalábbis esküvői fotós szemével?

Egyrészt Csilla és Áron személyisége megadta az alaphangulatot, így az egész nap vidámságban és nevetésben zajlott. Nem lehetett nem észrevenni, hogy mennyire szeretik egymást és mennyire élvezik az együtt töltött időt és, hogy végre hivatalosan is összeköthetik az életüket.

Másrészt az apróságok, az apró részletek tették a napot feledhetetlenné. Ehhez kellett egy ceremóniamester és egy profi esküvőszervező, akik jelenlétükkel minden egyes apró momentumra ügyeltek és segítették a pár és a többi szolgáltató munkáját.

Mindig nagy segítség, ha a csoportképeknél a ceremóniamester segít és nem csak nekem kell több száz embert mosolygásra bírnom vagy amikor a buborékfújás, sziromszórás is szervezetten történik. Az sem mellékes, hogy milyen zene szól ilyenkor, milyen hangerővel vagy ha például a büféasztalról elfogy egy étel, azonnal intézkedik az esküvőszervező, hogy töltsék fel az üres tálakat.  Amikor pedig a tortavágásra egy fantasztikusan bedíszített asztalon kerül sor (és nem két megfáradt pincér tolja be), hát az már tényleg hab a tortán…

Mindezekhez még hozzáadódik a helyszín, a fantasztikus dekoráció és a jó szertartásvezető.

Azt hiszem, hogy az ilyen “apróságok” teszik tökéletessé az esküvő napját. Érdemes ezekre figyelni és kikérni a szakemberek véleményét, mert sajnos egy-egy kisebb, olykor nagyobb baki sajnos az egész nap hangulatára negatívan hathat.

Szívesen emlékszem vissza erre az esküvőre, Csillára és Áronra, akiknek a közös élete a gumicukor pult előtt kezdődött és remélem még jó sokáig ilyen édesen fog folytatódni…

És azt hiszem, hogy ők is szívesen emlékeznek vissza rá(m):

“Korábbi munkahelyeink által már régóta ismertük egymást Gyöngyivel, de az új szakmájában csak tavaly találkoztunk először, amikor egy közös volt kollégánk esküvőjén ő fotózott. Imádtuk az ott készült képeket, így egyértelmű volt, hogy azt szeretnénk, hogy minket is ő fotózzon. 

A megszokottnál sokkal később kezdtünk neki a szervezésnek, így nagyon örültünk, hogy még pont szabad volt az a hétvégéje, amire végül a mi választásunk esett. Már a jegyesfotózásos képeink is szuperek lettek, de az esküvői képek minden várakozásunkat felülmúlják.

A Fűvészkert szerintem fantasztikus helyszín, de kellett Gyöngyi szuper látásmódja is, hogy a legjobb helyeken, remek fényekkel fotózzon minket. És nem tántorította el a legnagyobb augusztusi hőség sem 🙂

Az esküvői ceremónia és aztán a buli közben pedig annyira klasszul elkapta a pillanatokat, számtalanszor végignéztük már a több mint 800 fotót, és mindegyiket imádjuk. Mindenki azt mondta, hogy nagyon gyorsan eltelik az esküvő napja, rengeteg az inger, és az ember alig emlékszik másnap valamire.. Szerencsére ez azért nem teljesen van így, plusz ott vannak a tökéletes napunk tökéletes fotói, amik minden egyes nézegetéskor felidézik az emlékeket, érzéseket.”

Szervezés: Csodálatos Nap Esküvő- és Rendezvényszervezés

Ceremóniamester: Papucsek József Ceremóniamester Papucsek József

Szertartás hangosítás és a buli: Show 4 You – Milán Fülöp

Dekoráció és a csodaszép csokrok: Esküvők virága Mária Horváth József Pálházi

A desszertasztal: Tonkababa Katalin Verderber 

Smink: Tímea Sík

Haj: Farkas Hair Salon & Academy Redken hair

Szertartásvezetés: Forintos Anikó – spanyol-magyar szertartásvezető Anikó Forintos

Helyszín: A KERT Bisztro

Egyedi táblák: Anide Design