Beusék esküvője tavaly októberben volt, már azt is imádtam és nagy boldogsággal vállaltam, hogy kismamaként is fotókat készíthessek Róla.

Mint mindig, most is végig mosolygós volt és mindketten nagyon élveztük a fotózást. Szeretett helyemet, a Gellért hegyet választottuk, mert változatos és viszonylag kevés az ember, így semmi sem zavarhatja meg a fotózást.

Beus egyébként az egyik új kismama ruhámat viselte a fotózáson, ami még kékben is elérhető, illetve van egy szuperszexi rózsaszín csipkés is. A ruhák bérelhetőek, ha ilyenben szeretnéd megörökíteni a babavárásodat.

Kismama fotózáskor általában a 7. hónapot szoktam javasolni, ekkor már igazán nagy a pocak, van mit mutogatni :), de még nem annyira fáradékony a kismama, tud sétálni, mozogni, pózolni. Később sokszor már elkezd vizesedni a láb, nem érzi magát komfortosan a kismama. Ameddig nincs hideg, addig a szabadtéri fotózást preferálom. Természetesen mindig vigyázunk arra, hogy bármilyen is az időjárás, a kismama ne fáradjon el és ne erőltesse meg magát. Hűvösebb időben a ruha alá mehet harisnya, vastag cipő, lehet rétegesen öltözni, fő a biztonság! 🙂