Dórival réges-régen egy munkahelyen dolgoztunk. Azóta mindketten új területekre tévedtünk, ő külföldön dolgozik, én pedig magam mögött hagyva a reklámszakmát, a fotózásban találtam meg az utam. Jó pár évig nem is beszéltünk, ezért amikor megkeresett Dóri, hogy szeretné, ha az esküvőjüket én fotóznám, nagyon megörültem, főleg, amikor megtudtam, hogy két alkalomról lesz szó, hiszen lesz egy budapesti és egy bécsi esküvő is.

2017. júliusában a szűk családnak rendezett polgári szertartásnak és vacsorának a Villa Bagetelle adott helyet. Dóri egy nagyon csinos, letisztult fehér ruhát viselt, amelyet egy gyöngyös fehér gallérral tett különlegessé és egy csodás rózsaszín bársony balerinacipő koronázott meg. Nekem nagyon tetszett ez az egyszerűség. Szépség, elegancia, báj, tökéletesen illett a helyszínhez és alkalomhoz.

Ezt követően szeptemberben Bécsben, a Park Hyatt Vienna hotelben volt egy nagyobb, a barátokkal együtt ünnepelt esküvő. Elképesztően különleges és gyönyörű helyszín.  A Hotel az 1900-as években épült, egykor bankként működő épület ma fényűző kényelemmel és pompával várja a vendégeket.  Bár Bécs belvárosa is különleges, Dóri mindenképpen ragaszkodott ahhoz, hogy a hotelben legyen a kreatív fotózás, amely ellen – érthető módon – nem volt kifogásom.

A júliusi esküvőn a fehér-mályva-zöld színárnyalatok domináltak, Bécsben a fekete-fehér-bordó-arany színeké volt a főszerep. Dóri ruhája egy csipkés Daalarna ruha volt, fekete övvel és egy szintén különleges, fekete cipővel fehér gyöngyökkel.

Egy pár, két nagyon eltérő és különleges szertartás és helyszín. Imádtam mindkét napot!

Időpont: 2017. szeptember

Helyszín: Bécs, Park Hyatt Vienna

(A pár kérésére a szertartásokról és vacsoráról nem mutathatok képeket Nektek.

Ha szeretnétek látni a budapesti esküvő képeit, katt ide: http://www.halmaigyongyifoto.hu/dori-es-andras-elso-resz/)