Amikor vége az esküvői szezonnak, akkor jut idő saját projektek megvalósítására, amikor szabadon szárnyalhat a kreativitásunk és saját kedvtelésünkre szervezhetünk fotózásokat.

Ilyen volt az a novemberi inspirációs fotózás is, amikor egy Budapest közeli vadászlaknál szerveztünk egy esküvői ruhás fotózást. Nem mondom, hogy nagyon meleg volt, szegény modellek fáztak is rendesen, de igazi profikhoz méltón viselték a 15 fokos hideget. 

Annak ellenére, hogy ezeket a fotózásokat mindig csak saját kedvtelésünkből szervezzük, mégis nagy felelősség hárul rám (igazából minden egyes résztvevőre, de erről meséljenek ők :), én csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani Veletek!). Szóval ilyenkor rám hárul a feladat, hogy a helyszínt kiválasszam, így mindig izgulok, hogy jól lövöm-e be a fényeket, a hátteret, stb., hiszen itt készülnek el a csodálatos dekorációk és ez határozza meg, hogy végül mennyire jó képek készülnek.

A dekoráció Mariann és Rita keze munkája nyomán ismét varázslatos lett, az aranyra festett ananászok igazi különlegességei voltak a megterített asztalnak. A fantasztikus sütiket ismét Panka készítette és Mariann ötlete alapján egy hatalmas, kivágott fatörzs szolgált tálalóasztalként. Mondanom sem kell, hogy a fotózás fénypontja, amikor megkóstolhatjuk a süteményeket…

A csodás esküvői ruhákat ezúttal a Korália Menyasszonyi Ruhaszalon biztosította. Az elképzelésünk vintage stílusú ruha volt és hát nem is egyet, hanem modellenként két ruhát is kaptunk, úgyhogy azt sem tudjuk a nagy bőségben, hogy melyiket hol fotózzunk.

Nagyon hideg volt egész nap, de nagyon szeretem ezeket a képeket, szeretem a hangulatukat és jó inspiráció volt az év végéhez közeledve.

Helyszín: Anna Vadászlak
Dekor és virágok: Pink&Frappé Vintage stílusú esküvői dekorálás
Táblák és kalligráfia: Toboztündérek
Székek és eszközbérlés: Sátorkölcsönző Kft.
Menyasszonyi torta: Pankatorta
Sütemények: Mókusch kávézó és tortaműhely
Menyasszonyi ruha: Koralia Menyasszonyi Ruhaszalon
Menyasszony smink: Garaba-Chlpkó Lívia
“Éden projekt” neon felirat: Typotéka
Páva fotel/barokk fotel: Classic Moments Eseménybútor