2019. szeptember 21-én volt Eszti és Dűvid esküvője a Petneházy Club Hotelben.
Nem szerettek volna az esküvő napján utazni, így a kreatív fotózás is a helyszínen, a Club kertjében történt. Egyetlen probléma volt csak, az időpont, hiszen tűző napsütésben kellett fotózni (annak ellenére, hogy már szeptember végén jártunk nagyon szép napsütéses idő volt), de nem volt más lehetőség, így alkalmazkodtam az adott fényviszonyokhoz.
Eszti és Dávid nem nagyon szeretnek a kamera előtt mozogni, így utólag nagyon hálásak voltak nekem, hogy rábeszéltem őket a jegyes fotózásra, mert utána már sokkal lazábban és fesztelenebbül viselkedtek a kamerám előtt.
A szertartás is a Club Hotelben volt. A szeptemberi időjárás sajátossága, hogy miközben nappal irtó meleg volt, estefelé, a szertartás végére az árnyékban kifejezetten hideg lett. Ennek ellenére nagyon vicces csoportképek születtek.
Az idei év legfinomabb tortáját itt ettem, vörös bársonytorta névre hallgatott és a különleges színe mellett az íze is isteni finom volt.
Az esküvő egyébként a legtöbb hagyományt és kötöttséget mellőzte és azt hiszem, hogy Eszti és Dávid így tudta magát felhőtlenül jól érezni a nagy napjukon!
 
Ruha: Daalarna
Smink: Mónus – Nagy Kata
Frizura: White Hair Salon
Torta: Ambrózia Cukrászda
Szertartás vezető : Kratancsik Tünde 
Ceremoniamester : Péteri Csaba
DJ: Mr. Tom
Dekor: White Wedding Dekor
Helyszín : Petnehazy Club Hotel
Éttermi szolgáltatás : Rendezvény és Más