A decemberi időszak még zsúfolt volt a karácsonyi vacsora fotózások miatt, így a 2017-es év áttekintése január első hetére csúszott.

Mozgalmas év volt, telis teli sok érdekes megbízással, nehéz is szemezgetni, de azért volt bőven szeretnivaló pillanat, amiért hálás vagyok a sorsnak. 

Sok új emberrel ismerkedtem meg, közülük sok nőnek a továbblépésben segítettem, megmutatni, megérezni és elhinni, hogy mennyire gyönyörűek!

Sok szerelmespár mellé szegődtem a nagy napjukon, amely bizalmat ezúton is köszönök! Rengeteg boldog és meghitt pillanatot köszönhetek nekik és boldoggá tesz és hálás vagyok, amikor a munkám egy kicsit is hozzájárul más emberek öröméhez:

“Köszönjük szépen a kreatív, precíz, gyönyörű munkádat! Örülünk, hogy megismerhettünk!

Andi és Ákos

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy Te fotóztál minket 🙂 Nem csak a végeredmény, hanem az egész fotózás szuper volt. Különleges élmény, amikor az ember a legkedvesebb barátaival osztozhat az örömében, szóval köszönjük szépen 

Betty és Norbi

„Szia! Egyszerűen el vagyunk ájulva, nem is jutok szóhoz! Annyira hálásak vagyunk, öröm visszanézni minden egyes pillanatot. Néhány képen dívaként jelenítettél meg… Nagyon örülünk, hogy megismerhettük! Várjuk a személyes találkozót, hogy megölelhessünk érte!”

Gyöngyös és Ádám

Kedves barátnőm „házifotósaként” is számos örömteli pillanatban volt részem, sok nevetésben és „cserébe” az én gardróbom is mindig rendben és a „jajj mit vegyek fel” őrületeimet is nagyszerűen kezeli Gabi. Kövessétek őt, megéri, ha szeretnétek útmutatót kapni az öltözködés útvesztőiben: http://bgstilus.com/.

A legkedvesebb kismama fotózásomat egy tavalyról már jól ismert párnak köszönhetem.

„Bàr nem olyan profi mint a te képeid, én is küldök egyet, ma egy hetes.

Mégegyszer nagyon köszönjük a kismamafotókat, már ki is tettünk belőle a szobájába.”

És nem felejthetem el a rendezvényeket sem, hiszen munkám elég jelentős részét teszik ki céges és üzleti jellegű fotózások. Olyan nagyszerű cégekkel sikerült együtt dolgoznom 2017-ben, mint pl. OTP, Henkel, FashionStreet, Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ, Fundamenta, VárdaDrink…

Így visszatekintve igazán mozgalmas és fárasztó év volt, jó sok időt töltöttem ugyan a számítógép előtt is, de a munka kevésbé élvezetes részét az aktív fotózások és a pozitív visszajelzések feledtetik.

Most már gőzerővel készülök az új évre és remélem, hogy legalább ennyi bizalmat kapok idén is.

Mindenkinek kívánom, hogy minden szép és jó történjen 2018-ban, amelyet csak el tud képzelni. Sok napsütést, nekem pedig szép fényeket!