Akik olvassák a bejegyzéseimet, főleg az esküvői fotózással kapcsolatos, a teljes esküvői anyagokat bemutató írásaimat, azok már biztos unják, hogy mindig áradozok a párokról, akiknek az esküvőjét fotózom. De nem tehetek róla, ez tényleg így van és mindig boldog vagyok, amikor egy kedves párral leszerződöm és részese lehetek annak a csodálatos élménynek, hogy két szerelmes ember összeköti az életét.

Így volt ez Laura és Csanád esetében is. Nagyon kedves embereket ismertem meg személyükben.

Az esküvő a Barabás Villában volt (többször fotóztam már itt, kedvelem, mert szép a környezet és a személyzet is profi). Egy rövid készülődéssel kezdtük az egyik házasságkötő teremben (Laura már sminkben és kész frizurával érkezett), így csak a ruhát kellett felvenni. A szertartás nem volt túl hosszú, mint ahogy általában a polgári szertartások nem azok, utána csoportképek és fogadás zárta az esküvőt a Villa hátsó kertjében. A fogadás végén mi elvonultunk a kreatív fotózásra, ahonnan Lauráék az esti buliba indultak.

És bár esküvői fotós szemével ez rövid nap volt, hiszen “csak” a szertartás és kreatív fotózást kellett megörökítenem, mégis emlékezetes, mert az egész nap kedvességgel, szeretetben telt és jó volt ennek részesének lenni.

Nagyon köszönöm ezúton is a kedves szavakat, melyet az esküvő után kaptam Lauráéktól:

“Az esküvői készületek során véleményem szerint meghatározó pont a fotós kiválasztása. Mind a ketten úgy gondoltuk, hogy ez egy fontos kérdés, hiszen az esküvőn készült képek maradnak meg emlékként, azokat tudjuk megmutatni majd a következő generációnak. Közel száz fényképész oldalát néztem végig, böngésztem a blogokat, mivel az elkészült képek mellett egyfajta bizalmat is kerestem a fotós irányába. Gyöngyi bemutatkozó oldala azonnal megfogott, emberközeli és barátságos volt. A képei pedig pont olyanok, mint amilyeneken magamat szerettem volna látni. Csodálatosan meg tudja ragadni az érzelmeket, a természetességet, amik teljes mértékben visszaköszönnek a képeken is. Amikor felvettem vele a kapcsolatot, nagyon megörültem neki, hogy tud vállalni minket. A személyes találkozó során pedig teljes mértékben meggyőződhettünk, hogy megtaláltuk a tökéletes embert a „nagy napra”. A beszélgetés során ajánlotta a jegyesfotózást, amivel mi is teljesen egyetértettünk, hiszen egyikünk se járt korábban fotósnál, teljesen amatőrök voltunk. A jegyesfotózás nagyon jó hangulatban telt, rengeteg tapasztalatot és gyakorlatot szereztünk vele az esküvő előtt és a végére levetkőztük a gátlásaink nagy részét. Az elkészült képek, pedig csodálatos emlékek lesznek örökre. Az esküvőnk egy kicsit rendhagyó volt, egy polgári ceremóniát követően sor került egy állófogadásra, majd pedig egy kreatív fotózásra. Gyöngyi fantasztikus volt végig, nem tudom, hogy tudott mindenhol ott lenni egyszerre. Maximális szakértelemmel, kedvesen és mérhetetlen türelemmel tette felejthetetlenné a napunkat. Az elkészült képeket visszanézve, árad belőlük az a boldog, családias és meghitt hangulat, ami az esküvőnket jellemezte. Nagyon hálás vagyok, a sorsnak, hogy megtaláltam Gyöngyit és annak, hogy el tudta vállalni az esküvőnket. Szívből ajánlom mindenkinek, Gyöngyiben a profizmus és tehetség mellett egy csodálatos személyiséget is megismerhettünk. Köszönjük!”

 

Időpont: 2018. július 14.
Helyszín: Barabás Villa
Torta: NekedCake
Ruha: La Mariée Budapest
Smink: Almássy Gabriella
Haj: Szabó Tímea
Csokor: Moha és Páfrány virágüzlet
Zene: Jason Mraz – I’m yours