Mariann egy olyan sorozatot szeretett volna magáról, amely mellőz mindenféle “nyálas” kismamás beállítást… 🙂 Azt szerette volna megmutatni, hogy lehet vonzó kismama valaki, csak akarni kell és nem alkat, meg önbizalom kérdése.

Nem kell ahhoz 34-36-os méret, hogy valaki szexinek és kívánatosnak érezze magát (akár kismama, akár nem) és az élet nem feltétlenül a kalóriák számolgatásából áll. 

Mariann a fotózásra semmi habos-babos ruhát nem szeretett volna, így csipkés fehérneműt, a testét követő ruhákat hozott magával.

Fotózás helyszínéül a Studio Madison egyik kissé darkos hangulatú termét választottuk. Én imádom az ilyen stílusú képeket és mivel Mariannal már ismertük egymást, így nagyon gyorsan és zavartalanul tudtunk együtt dolgozni és mindketten nagyon élveztük a fotózást. Már akkor éreztem, hogy szép képek vannak születőben és még meg is jegyeztem, hogy de kár, hogy ezeket nem fogom tudni referenciaként felhasználni. Erre azt a választ kaptam, ha szépek lesznek a képek, akkor bármit használhatok, hogy meg tudjuk mutatni más kismamáknak és úgy általában a nőknek, hogy nemcsak 50 kilósan lehet szexi valaki.

Amikor megkapta a képeket, akkor csak annyit írt vissza, hogy “k*****rva szexi vagyok 🙂 és a képek maximálisan visszaadják, amit szerettem volna”.

Hiába kaptam engedélyt, azért minden nem szeretném megmutatni, de a kedvenceimet mindenképpen!