Rékával és Ádámmal nagyon vártam a közös munkát. Mindketten szimpatikusak voltak és az esküvőjüket egy nagyon izgalmas helyszínre tervezték, a tordasi Western Faluba. Először nehezen tudtam elképzelni, hogy egy western közegben hogyan lehet esküvőt ízlésesen megszervezni, úgy, hogy a dekoráció és a menyasszony is belepasszoljon a környezetbe, de ez tökéletesen sikerült Rékáéknak.

Sajnos az esküvő napján meglehetősen lehűlt a levegő, így a szabadtérre tervezett szertartást végül bent a “Museum”-ban kellett megtartani. Bár fotózás szempontjából én a kinti szertartást jobban preferálom (szebbek a szabadtéri fények és általában a környezet is), de egy gyors átszervezés után a benti helyszín is megkapta a kintre tervezett dekorációt, így  panaszra nekem sem volt okom.

Viszonylag hagyományos esküvőt terveztek Rékáék, a szertartás után gratulációval, csokordobással, csoportképekkel folytattuk, majd vacsora, nyitótánc és a buli következett. A torta felvágását egy hangulatos csillagszórózás előzte meg. Ez hasonló a gyertyafény keringőhöz, annyi a különbség, hogy sem gyertya, sem keringő nem volt… Csillagszórózásnál gyakorlatilag egy dologra kell figyelni, a menyasszonyi ruhával nem szabad túl közel menni, mert könnyen kiégetheti a ruhát.

Én nagyon jól éreztem magam, minden könnyedén és erőlködés, feszengés nélkül zajlott.

Helyszín: Todas, Western Falu
Ruha: Organza szalon \ Demetrios ruha
Haj: Nebl Mária fodrász
Smink: RITA beauty mesterkozmetikus
DJ: Pánczél Norbert
Dekoráció/virág: Eve d’OR