Egy mesebeli helyszínen egy mesebeli pár… Avagy egy csodálatos esküvő az esküvői fotós szemével.

Túlzás nélkül mondhatom, hogy minden jegyespárt kedvelek, akiknek az esküvőjét fotózom, de azért vannak néhányan, akik nagyon megmelengették a szívemet. 

Timit és Krisztián hirdetés útján jutott el hozzám. Már az első találkozó során nagyon szimpatikusak voltak nekem, Krisztián keresztkérdésein 🙂 túljutva biztosan éreztem, hogy szeretném, ha én fotózhatnám az esküvőjüket. Szerencsém volt, mert ők is úgy érezték.

Helyszínül az Leányfalun található Amber Bride Villát választották. Nagyon kedvelem a mediterrán stílust, így már ezért is vártam az esküvő napját.

A készülődés egy közeli panzióban történt, innen mentünk át a Villába, ügyelve arra, hogy Timit véletlenül se lássa meg Krisztián idő előtt. Mivel a Villa gyönyörű, így egyértelmű volt, hogy a kreatív fotózást is itt fogjuk megcsinálni. Aznap őrült meleg volt – annak ellenére, hogy zivatart jósoltak -, amely a vőlegényt komoly kihívások elé állította, de Krisztián hősiesen tűrte a fotózást és az egész ceremóniát.

Timi gyönyörű volt, nagyon jó ízléssel választott ruhát és a sminkje és haja is csodaszép lett. Illett a stílusához és a helyszínhez is.

Én már a jegyesfotózás alkalmával is nagyon megkedveltem őket, de az esküvő napján még inkább hálás voltam, hogy szemtanúja lehetek eddigi életük egyik legboldogabb napjának. Vidámak, kedvesek, szerelmesek, azt hiszem ez egy új, közös élet kezdetéhez bőven elég.

És amikor megkaptam Timitől végül a visszajelzést, akkor végképp elérzékenyültem:

“A fotósunk, Gyöngyi (Photography by Perle) volt még, akiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni! Olyan fotóst szerettünk volna, aki nagyon érzékenyen kapja el a pillanatokat, mert nekem az volt a legfontosabb, hogy ha évek múlva visszanézem ezeket a képeket, eszembe jussanak az érzések, amiket aznap átéltünk. Nos, visszanézve a képeket, ez abszolút megvalósult, a több mint 700 kép átnézését végigsírtam:) És ami külön tetszett, hogy nem csak egy rövid albumra való kép lett az, ami igazán jól sikerült, majdnem az össze fotónál megborzongtam, annyira jól kapta el a pillanatokat! Mindemellett nagyon kedves, olyan, aki a kisugárzásával még hozzá is ad a nagy naphoz. Ráadásul rekordidő, nagyjából másfél hét alatt (lehet, hogy még kevesebb volt) megkaptuk a képeket.”

Időpont: 2018. július 28.
Helyszín: Amber Bride Villa
Smink: Dömsödi Orsi
Haj: Homolya Kitty
Virág: Wild Flower Bar
Ruha: Igen Esküvői Ruhaszalon
Szertartásvezető: Weber-Danyi Veronika
Rendezvényszervező: Papp Anna Alexandra