Viviékkel erre az évre egy esküvőt terveztünk. Májusban lett volna, de sajnos a kialakult helyzet miatt végül el lett halasztva a lagzi és az élet úgy hozta, hogy kismama fotózásra cseréltük az esküvői fotózást! 🙂

Vivi csodálatos kismama és annak ellenére, hogy Dani nem nagyon szereti, ha fotózzák, mégis jól érezte magát a kamera előtt. Elhozták cuki kutyusukat is, így négyen álltak a kamerám előtt.

Egy eddig számomra ismeretlen helyszínen fotóztunk, ahol elképesztő a naplemente. Igaz jó sok lépcsőn kell felsétálni, így Vivinek párszor meg kellett állnia, de végig nagyon jól bírta a fotózást.

“Nagyon örülök, hogy megtalàltuk Gyöngyit, szuper élmény volt a kismama fotózàsunk, még a férjemnek is, aki irtózik a fotózàsoktól ? A képek is csodàsak lettek, imàdom visszanézni őket. Ha sor kerül a nagy esküvőnkre, akkor is biztos Gyönygyit vàlasztjuk ❤”

Szeretek nagyon új helyeket kipróbálni, mert ugye a változatosság gyönyörködtet és így van ez a fotózási helyszínekkel is. Biztosan vissza fogok még ide menni, például egy esküvői kreatív fotózást is el tudnék itt képzelni…