Minden esküvőt várok és nem túlzás azt mondani, hogy minden jegyespár kedves a szívemnek, hiszen, ha nem lennének szimpatikusak, akkor nem is vállalnám el az esküvői fotózásukat.

Azonban az egy kicsit más, amikor kedves ismerősök, barátok esküvőjét kell fotóznom.

Norbival és Bettyvel egy házban, azonos emeleten lakunk, már jó pár éve, mégis először tavaly találkoztunk, egy teraszparty alkalmával. Azóta már túlvagyunk néhány jól sikerült és tartalmas bulizáson, beszélgetésen és fotózáson is.

A jegyespár fotózást a nyári szeszélyes időjárás miatt kétszer is le kellett mondani. Mindenképpen különleges helyszínt kerestünk, ahol nincsenek sokan és természetközeli. Így esett a választásunk a pilisi hegyekre. Én nem vagyok egy nagy kirándulós, ezért fogalmam sem volt, hogy van Magyarországon Teve szikla, de végül megtaláltuk.

Állítólag nem a ruha teszi az embert, de az mindenképpen igaz, hogy egy jó képanyagot a stílusos, csinos ruházat még szebbé tesz. Külön extra volt, hogy Betty ruhája pontosan olyan színű volt, mint az egyik sziklafal, amellyen én személy szerint nem tudtam betelni.

A fotózás jó hangulatban telt. Nagyon várom már az esküvő napját és csak azt sajnálom, hogy az esküvőn nem tudok ottmaradni bulizni…

Azt mondják, hogy olyan emberek társaságát érdemes keresni, akik mellett úgy érezzük, hogy az életünk jobb lett, vagy amikor egy találkozás után jobban érezzük magunkat, mint előtte.

Én biztosan kijelenthetem, hogy az én életem több lett, mióta megismertem őket! 🙂