Mit is mondhatnék? Zsuzsi és Andris esküvője is egyike a kedvenc esküvőimnek.

Tavaly jártam először a Kert Bisztróban, legalábbis esküvőt ekkor fotóztam itt először és már alig vártam, hogy idén is legyen itt esküvő, ugyanis minden adottsággal rendelkezik, amely egy jó esküvőhöz kell. Csodás a kertje, ahol a szertartásnak helyet adnak, kedves a személyzet és a belső tér is igazán mutatós. Na de ennyit a helyről…

Sajnos a kreatív fotózást ez esetben sem tudtuk másik időpontra, illetve napra szervezni, így kénytelenek voltunk az augusztusi melegben és napsütés, még a polgári szertartás előttre időzíteni. Az ideális fények és annak érdekében, hogy a pár kellően laza legyen jobban szeretem, ha a fotózás másik napon van, de néha nem lehet megszervezni, így alkalmazkodni kell az adott körülményekhez.

Az egész nap nagyon könnyű és zökkenőmentes volt. Egyrészt Zsuzsi és Andris egy csoda páros, másrészt pedig Kanev Orsi (Csodálatos Nap Esküvő- és Rendezvényszervezés) hihetetlenül megkönnyíti a munkámat, ezért is szeretek vele, illetve esküvőszervezővel dolgozni. Ha egy esküvőn van ceremóniamester, már az is hatalmas segítség a szolgáltatóknak, de az esküvőszervező az esküvőn kívül is segítségemre van, ha esetleg lennének megválaszolandó kérdések.

Esküvőszervező: Csodálatos Nap Esküvő- és Rendezvényszervezés

Virág és dekoráció: Esküvők Virága

Ceremóniamester: Joci CM

DJ és fénytechnika: Yourevent.hu

Szertartásveztő: Lendvai Niki

Smink: Keserű Barbara

Haj: Farkas Hair Salon

Torta: Mirazda

Helyszín: A Kert Bisztró