2019-ben az augusztus 20-ai hét volt az esküvői szezon leghúzósabb hete. Ekkor volt Zsuzsi és Viktor esküvője is, ráadásul szerintem a nyár legmelegebb napján. Az egyik legérdekesebb és Budapesttől jól távol lévő helyszínen, a pápai Playa Luna Exkluzív Rendezvényhelyszínen volt az esküvő. Egy külön kis sziget ez Pápán, pálmafákkal, óriási bel- és kültéri rendezvényterekkel, tóval, csodálatos kerttel. 
 
A polgári szertartás is a helyszínen volt, és hiába toltuk el késő délutánra, még így perzselően sütött a nap, de Zsuzsi és Viktor és az összes vendég is, nagyon jól viselték a meleget. Nagyon szép volt a szertartás és érdekessége, hogy Zsuzsiék kedvenc kutyusa is a bevonulók között volt!
 
Az esti buli is igen érdekesre sikeredett, ugyanis a vendégek két sztárvendéggel is meglepték az ifjú párt, így Varga Viktor és Kökény Attila is szórakoztatta a násznépet.
Bár hosszú és fárasztó nap volt én nagyon élveztem az egészet, hiszen kedves emberekkel, szemkápráztató környezetben telt el az esküvő napja.
 
A Csodálatos Nap esküvőszervező Orsija ezúton is kitett magáért, nagyon precízen és profin szervezte meg az esküvőt, figyelve minden részletre. A vendégek és az események koordinálása, segítése és a nagyon vicces csoportképek Siposhegyi Zoltánnak köszönhetőek. Ilyen nagy létszámú esküvő esetén egyébként nagyon fontos, hogy legyen ceremóniamester is, hiszen ő az, aki mindenben tud segíteni a szolgáltatóknak és a vendégeknek is. A fény- és hangtechnikát a Show4You biztosította és nem tudom elégszer elmondani, hogy egy esküvőn mennyire fontos, hogy az megfelelően legyen kihangosítva (pl. a polgári szertartás). A fényeknek pedig az első tánc vagy a torta megvilágításában, illetve a bulihangulat megteremtésében van óriási jelentőségük.
Azért szeretek Orsi által szervezett esküvőn fotózni, mert biztos lehetek abban, hogy profi szolgáltatókkal fogok együtt dolgozni.
 
Szervező: Csodálatos Nap – https://www.facebook.com/CsodalatosNap/
Ceremóniamester: Siposhegyi Zoltán – https://www.facebook.com/aceremoniamestere/
DJ, hang- és fénytechnika: Show4You –  https://www.facebook.com/s4yhu/
Helyszín: Playa Luna – https://www.facebook.com/playaluna.hu/
Szertartásvezető: Forintos Anikó – https://www.facebook.com/eskuvoangyal/